De Vedetten Hunt

Inloop 20.30 | Starten vanaf 21.00 uur| Davo Bieren | Sluisstraat 6, 7411 EG Deventer

– Vedettenhunt Alleycat – In het kader van de wielerweek rondom de spectaculaire Vedettenronde een even spectaculaire VedettenHunt [Alleycat]. Een activiteit in de avonduren waarbij je je als een Alleycat [ straatkat] door de Deventer straatjes en steegjes beweegt om zoveel mogelijk adressen binnen een uur te Hunten/bezoeken, inclusief fotootje.
Schrijf je in als team van max 4 personen (solo of als tweetal ook prima) en geniet van dit fraaie evenement. De start en finishlocatie is bij DAVO Bieren, dus garantie voor een fraaie nazit. Starttijden Donderdag 6 april vanaf 21.00 uur. Er vertrekt dan vanaf elke 2 minuten een team voor hun Hunt van 60 minuten. Zorg dat je er ruim op tijd bent! Bij DAVO kunnen toeschouwers realtime de Hunt volgen doordat de geposte foto’s direct op een groot scherm worden getoond.
Prijzen voor het team met de meeste foto’s de mooiste foto en de mooiste route. En wellicht krijg je een contract aangeboden bij de Fietskoeriers. Zorg dat je er bij bent als een mooie warmloper voor de Vedettenronde op 2e Paasdag.

Kies een snelle fiets waarmee je makkelijk door de straten van Deventer kunt manoeuvreren, verlichting en helm is verplicht. Deelname is op eigen risico en neem geen onnodige risico’s. Verkeersboetes zijn voor eigen rekening #immers de Vedettenronde is wel een beetje stout. Geef je gegevens aan ons door inclusief mobiel telefoonnummer welke tijdens het hunten wordt gebruikt (posten foto in WhatsApp).

Deelname: Gratis
Benodigde informatie: Naam vd teamleden, Teamnaam, Deelnemersnamen en mobiele nr.
Meer info: hunt@vedettenronde.nl