Spectron Toys Group

Speelgoed draagt bij aan een positieve ontwikkeling van kinderen. Spelen met speelgoed is leerzaam en het stimuleert de fantasie, maar het is vooral heel erg leuk! Sinds de oprichting in 1982 is het onze missie om speelgoedproducten op de markt te brengen waar kinderen blij van worden. Vanaf geboorte tot aan de tienerjaren. Speelgoed dat voldoet aan wettelijke eisen en dat inspireert tot gezond spelen en leren. Speelgoed met functies en kleine verrassingen, die kind en ouder aanspreken. Kwalitatief en innovatief speelgoed met het WoW-effect!

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speelgoedleverancier en distributeur. Wij vertegenwoordigen vooraanstaande speelgoedmerken met producten die perfect aansluiten bij onze visie. We bedienen alle leeftijdscategorieën met leerzaam, uitdagend en kwalitatief speelgoed. Daarnaast ontwikkelen en produceren wij zelf hoogwaardig, elektronisch speelgoed voor kinderen. Het gebruik van duurzame verpakkingen staat hierbij hoog in het vaandel. Onze artikelen zijn te vinden bij alle bekende retailketens en onlinestores in Europa.

Sinds aanvang is het hoofdkantoor en magazijn gevestigd in Nederland. In 1988 openden we onze tweede vestiging in België. Spectron is een familiebedrijf en daar zijn we trots op. Het gaat bij ons om teamwork. We werken met een dynamisch, hecht en ambitieus team met veel ervaring in de internationale speelgoed industrie. Hoogtepunten behalen we samen!

For us…. There is no business like toy business!