Mountainbike Wedstrijd

08:30 Inschrijf open | 09:00-16:00 uur | Sportpark Rielerenk, Deventer

Heb jij ooit wel eens gedacht aan een mountainbike wedstrijd rijden? Of of kijken naar een mooie mountainbike wedstrijd middenin onze stad Deventer? Fietsvereniging WSV De Zwaluwen organiseert op deze dag een mountainbike wedstrijd op sportpark Rielerenk, tegenover het ziekenhuis.
Wil je daadwerkelijk meedoen, zoek dan uit wat je exacte starttijd is en kom ruim op tijd. Zie de buttons onderaan deze pagina, vanuit daar kun nadere informatie vinden over deze wedstrijd. (de tijden staan op de Zwaluwen en VWC website, de categorie indeling op de VWC site)

Deze wedstrijd is tevens de “bonus wedstrijd” van de Veluwse Winter Competitie (VWC). Het speciale aan deze wedstrijd is zijn laagdrempeligheid, ons gratis / gereduceerde starttarief en een mooi nieuw parcours met vele uitdagingen. Daarnaast loopt de Oostermaet MTB route (rood) ook deels door dit parcours.

Omdat het USB-Park (Urban Skills Bike – Park) in ontwikkeling is, is er een eenmalige subsidie beschikbaar vanuit MTB Salland! Hierdoor zijn de deelname kosten voor alle Jeugd GRATIS. Volwassen betalen 5 euro.
Dit is inclusief een eventuele daglicentie.
Een daglicentie is niet nodig als: je lid bent van NTFU of KNWU met wedstrijdlicentie of startlicentie.
Indien er wel een daglicentie nodig is: zorg dat je een knwu account hebt, deze gratis aan te vragen op: mijn.knwu (zie onderstaande link)
.
Zodra je dit KNWU-ID tot je beschikking hebt, sla hem op in je telefoon en neem het mee naar de wedstrijd. We kunnen je dan ter plekke inschrijven en we zorgen dan tevens dat de daglicentie gratis in orde komt. NB: een (dag)licentie is altijd nodig in verband met de verzekering van de organisatie, deze verzekering stelt dat verplicht.

BELANGRIJK: Deelname is op eigen risico, zorg voor een deugdelijke fiets en een helm is verplicht.

Verder… zoeken we nog enkele parcourswachten voor het ochtend deel (08:30-12:00) en het middag deel (12:00-16:00) . Aanmelden kan met onderstaande button.